Παγκόσμια Ημέρα Φιλοσοφίας

«Η Φιλοσοφία στη ζωή»

A Festival for Ideas for the Future

Η Φιλοσοφία, με τον πρακτικό και βιωματικό τρόπο που  προτείνει η “Νέα Ακρόπολη”, είναι αναγκαία και άκρως σημαντική για τον  σύγχρονο άνθρωπο: για  να βρει διέξοδο στο αδιέξοδο που πλήττει την κοινωνία και να ξεπεράσει  την  κρίση, σε κάθε μορφή,   ελπίζοντας και χτίζοντας  έναν νέο και καλύτερο κόσμο με τιμόνι τη Γνώση αντί την άγνοια και την ημιμάθεια.

Σε συνδυασμό με την Παγκόσμια Ημέρα Φιλοσοφίας της UNESCO, ο Διεθνής Πολιτιστικός και Φιλοσοφικός Οργανισμός “Νέα Ακρόπολη” διοργανώνει για όλο τον Νοέμβριο 2014, πολλές και ποικίλες δραστηριότητες, στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, παρουσιάζοντας τη “Φιλοσοφία στη ζωή”.

 


Μάθετε για τις δραστηριότητες μας

 

Εκτύπωση

Ενημέρωση για τις εθελοντικές οργανώσεις της Θεσσαλονίκης

Η Κοινωνική και Οικολογική Ομάδα (Κ.Ο.Δ.Ε) της Νέας Ακρόπολης συμμετείχε ενεργά στην ενημέρωση για τις εθελοντικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη. Η Κ.Ο.Δ.Ε. της Νέας Ακρόπολης και τα μέλη της οργανώνουν τακτικές επισκέψεις σε Νοσοκομεία της πόλης προσφέροντας στα παιδιά που νοσηλεύονται σε αυτά διαδραστικά παιχνίδια και ψυχαγωγία.
 
Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης διοργανώνει αιμοδοσίες και συνεργάζεται με άλλες εθελοντικές οργανώσεις της πόλης. Στο πλαίσιο της οικολογικής δράσης, εδώ και χρόνια έχει αναλάβει τη φροντίδα και τη φύλαξη του δάσους του Σειχ – Σου και έχει «υιοθετήσει» το πάρκο της Αγίας Σοφίας στο κέντρο της πόλης.
 
 
 
 
 
 


Προσθήκη της σελίδας στα ακόλουθα site
Reddit! Del.icio.us! Google! Live! Facebook! StumbleUpon! MySpace! Yahoo! Free social bookmarking plugins and extensions for Joomla! websites!